LADEN

Elias Rumelis

de oprichter van het ER-denim fashion label heeft altijd een gevoel gehad voor trends en passie voor mode en textiel. Al op jonge leeftijd ontdekte hij dat zijn carrière in de mode-industrie zou zijn.

 

Meer dan 20 jaar heeft hij zijn visie bij bedrijven geïmplementeerd als product- en design manager bij verschillende internationale merken. Maar al die tijd droomde hij ervan om een eigen mode label op te zetten om zo zijn onbegrensde creativiteit en eigen stijl te realiseren. Uiteindelijk gaven zijn 2 kinderen de doorslag; doordat hij vaak van huis was om inspiratie op te doen en productielocaties te bezoeken, wilde hij dit compenseren door bij terugkomst jeans items mee te nemen voor zijn kinderen die hij zelf had ontworpen en laten produceren. Toen zijn kinderen (tweeling) op hun 11e verjaardag in 2014 aan hun vader vroegen “waarom ga je niet je eigen merk beginnen”, deed hem beslissen om dat te realiseren. In 2015 werd zijn visie concreet in de vorm van het merk “ER-Denim”, een exclusief denim label dat niet alleen zijn initialen draagt maar ook zijn visie dat herkenbaar is aan zijn eigen designers unieke “style DNA”.

Op zoek naar persoonlijk styling advies?

Search www.diciassette.nl

unidici
diciasette

Meld je aan als vaste klant!

Spaar voor korting € 25 cadeau, bij besteding van € 500

Blijf op de hoogte van onze activiteiten zoals modeshows, thema middagen, acties met waardebonnen aan het begin van het seizoen en start uitverkoop voor vaste klanten.

FOLLOW US

Unidici

Herenstraat 11
2271 CA Voorburg

070 – 300 00 47

Diciasette

Herenstraat 17a
2271 CA Voorburg

070 – 369 34 62

Winkelmand (0)