LADEN

Kyra & Ko

Een damescollectie voor zelfverzekerde vrouwen met een herkenbare vrouwelijke signatuur. We kennen onze klant en we vinden het heerlijk om deel uit te maken van haar wereld.

We herkennen wel trends, maar besluiten ze niet allemaal te volgen. Sinds de start van Kyra & Ko in 2003 zijn we onze eigen koers gaan varen.

Dankzij deze aanpak hebben we een authentieke identiteit ontwikkeld die steeds duidelijker wordt in onze vrouwelijke signatuur en aansluit bij de wensen van onze klanten.

De uitstraling van Kyra & Ko is onderscheidend en tegelijkertijd functioneel. De vrouwelijke, brede collectie biedt veel mogelijkheden en kan zowel nonchalant als formeler gedragen worden.

Bij Kyra & Ko geloven we in de kracht van het samen doen. We ontwerpen en ontwikkelen de collectie met een klein, toegewijd team gevestigd in Nederland. We produceren de collectie voornamelijk in Europa met een kleine groep trouwe fabrikanten. We geloven dat als je het samen doet, het beste product ontstaat.

Op zoek naar persoonlijk styling advies?

Search www.diciassette.nl

unidici
diciasette

Meld je aan als vaste klant!

Spaar voor korting € 25 cadeau, bij besteding van € 500

Blijf op de hoogte van onze activiteiten zoals modeshows, thema middagen, acties met waardebonnen aan het begin van het seizoen en start uitverkoop voor vaste klanten.

FOLLOW US

Unidici

Herenstraat 11
2271 CA Voorburg

070 – 300 00 47

Diciasette

Herenstraat 17a
2271 CA Voorburg

070 – 369 34 62

Winkelmand (0)