LADEN

Aandacht voor duurzaamheid zit in onze DNA

eigenaresse Yolande had halverwege de jaren 90 het eerste ecologische merk van Nederland en met onze winkels zijn wij hier al mee bezig sinds 2014 toen wij als een van de eerste modewinkels de Fairwear Fashion Days organiseerden met aandacht voor:

  • recycling van jeans,
  • waar wordt onze kleding geproduceerd,
  • hoe zijn de arbeidsomstandigheden en beloning van de mensen die in de fabrieken werken
  • in de tuin van Undici was er de gelegenheid om fruit en smoothies te proeven van een biologische boerderij uit Oud-Beijerland.

Op dit moment bestaat ons assortiment voor meer dan 30% uit duurzame merken, daarnaast produceren de meeste van onze merken alleen in Europa en hebben een aantal merken het Convenant Duurzame Kleding en Textiel ondertekend of zijn zij aangesloten bij de Fair Wear Foundation. Bij de Fair Wear Foundation gaat het voornamelijk om de arbeidsomstandigheden, een eerlijk loon en geen kinderarbeid terwijl het Convenant nog iets verder gaat doordat de aangesloten merken verantwoording moeten afleggen over hun productlocaties waarbij het ook gaat over het terugdringen van milieuvervuiling.

Search www.diciassette.nl

unidici
diciasette

Meld je aan als vaste klant!

Spaar voor korting € 25 cadeau, bij besteding van € 500

Blijf op de hoogte van onze activiteiten zoals modeshows, thema middagen, acties met waardebonnen aan het begin van het seizoen en start uitverkoop voor vaste klanten.

FOLLOW US

Unidici

Herenstraat 11
2271 CA Voorburg

070 – 300 00 47

Diciasette

Herenstraat 17a
2271 CA Voorburg

070 – 369 34 62

Winkelmand (0)