LADEN

InTi

ontwerpster Anna Cales laat zich inspireren door de weidse vergezichten en de aroma’s, kleuren en tradities van de fascinerende culturen van Zuid Amerika. Deze pure invloeden laten zich liefdevol vertalen in wol mode met Europese trends en een perfecte pasvorm .

Ook de kleuren van INTI wol zijn ontleend aan de inspiratie van de aardse schoonheid in Zuid Amerika. Ze ontstaan in nauw overleg met traditionele kleurenmeesters.

Het INTI atelier in Ecuador werkt samen met een loyaal team van talloze lokale vakmensen. Getalenteerde “brei-sterren “ analyseren Anna’s ontwerpen. Samen bespreken zij de vormen, patronen, steken en sluitingen. Deze leading ladies instrueren vervolgens hun teams. Breisters werken freelance vanuit huis, of komen in kleine groepen samen bij iemand thuis.

En zo worden alle INTI kledingstukken met plezier, steek voor steek en stuk voor stuk, met de hand gemaakt.

INTI maakt avontuurlijke wol mode van grote klasse, die vast bij je past. Bezoek de website of de winkels om te zien en voelen wat wij bedoelen. Ontdek de zorg, de toewijding, de deskundigheid en de hartstocht die in elk INTI item is verwerkt. Wolgoed is gemakkelijk draagbaar, onze producten zijn van 100 % Baby Alpaca vervaardigd. Op intiknitwear.com staan tips en wetenswaardigheden en kan je vele breisters aanschouwen.

INTI Knitwear is in 1993 opgezet door de Nederlandse partners Anna Cales en Leon van den Broek.

Een geweldig idee pakte fantastisch uit. INTI Knitwear is een indrukwekkende onderneming met een milieubewust, duurzaam en goed sociaal beleid. Respect voor de natuur, culturen en mensen is het uitgangspunt.

INTI partners en oprichters Anna en Leon leven en werken in zowel Nederland als Ecuador.

Op zoek naar persoonlijk styling advies?

Search www.diciassette.nl

unidici
diciasette

Meld je aan als vaste klant!

Spaar voor korting € 25 cadeau, bij besteding van € 500

Blijf op de hoogte van onze activiteiten zoals modeshows, thema middagen, acties met waardebonnen aan het begin van het seizoen en start uitverkoop voor vaste klanten.

FOLLOW US

Unidici

Herenstraat 11
2271 CA Voorburg

070 – 300 00 47

Diciasette

Herenstraat 17a
2271 CA Voorburg

070 – 369 34 62

Winkelmand (0)