LADEN

Penn & Ink

vindt zijn oorsprong in New York. Daar in New York kwam Penn & Ink tot leven. Het begon allemaal met een muze die gekleed was in de Amerikaanse stijl, de muze inspireerde om die Amerikaanse stijl van basics te combineren met de Europese stijl.

Een simpel idee dat leidde tot een veelvoud van collecties en de introductie van een vernieuwende stof: de travel kwaliteit. Tegenwoordig niet meer weg te denken uit het modebeeld vooral om zijn belangrijkste eigenschap: de stof kreukt niet. Ideaal voor ons als designers die veel reizen om de wereld te ontdekken en op speciale plekken te komen die ons inspireerden om nog meer collecties te ontwerpen. Collecties die je zelfvertrouwen geven en waar je je op je gemak in voelt. Met een perfecte pasvorm en zachte grip. Collecties die wij met liefde gemaakt hebben en die liefde willen wij op die manier aan jullie doorgeven omdat wij met passie ons vak uitoefenen.

Op zoek naar persoonlijk styling advies?

Search www.diciassette.nl

unidici
diciasette

Meld je aan als vaste klant!

Spaar voor korting € 25 cadeau, bij besteding van € 500

Blijf op de hoogte van onze activiteiten zoals modeshows, thema middagen, acties met waardebonnen aan het begin van het seizoen en start uitverkoop voor vaste klanten.

FOLLOW US

Unidici

Herenstraat 11
2271 CA Voorburg

070 – 300 00 47

Diciasette

Herenstraat 17a
2271 CA Voorburg

070 – 369 34 62

Winkelmand (0)