LADEN

American Vintage: als eenvoud jouw stijl is

Stel je een vrouw voor; een stralende vrouw zonder poespas, een natuurlijke schoonheid. En vrouw die zich goed voelt over haar lichaam en haar leven in het algemeen, ongeacht haar leeftijd.

Die natuurlijke schoonheid maakt dat haar uiterlijk niet afhangt van wat ze draagt.

Dit is waar American Vintage over gaat: gemakkelijke, draagbare en tijdloze stukken, mooi door simpelheid en soepel vallend zodat een ieder er zijn eigen “schwung” aan kan geven.

Seizoen na seizoen heeft American Vintage van deze schijnbare eenvoud hun kernprincipe gemaakt door een garderobe vol basics en essentials aan te bieden maar altijd met een modieuze twist zoals een ingewikkeld detail, bijzondere pasvormen of een opvallende kleur om haar eigenheid aan te geven.


Door een perfecte balans tussen trendy en tijdloos, doorstaat het merk met succes de tand des tijds. De kledingstukken kunnen seizoen na seizoen worden gedragen zonder verouderd te zijn en wat maakt het verschil: jouw persoonlijkheid!

Op zoek naar persoonlijk styling advies?

Search www.diciassette.nl

unidici
diciasette

Meld je aan als vaste klant!

Spaar voor korting € 25 cadeau, bij besteding van € 500

Blijf op de hoogte van onze activiteiten zoals modeshows, thema middagen, acties met waardebonnen aan het begin van het seizoen en start uitverkoop voor vaste klanten.

FOLLOW US

Unidici

Herenstraat 11
2271 CA Voorburg

070 – 300 00 47

Diciasette

Herenstraat 17a
2271 CA Voorburg

070 – 369 34 62

Winkelmand (0)