LADEN

MAC

werkt volgens het principe PROTECT OUR PLANET; zij zien het onderwerp duurzaamheid als een dagelijkse uitdaging om op alle gebieden van de waardeketen – sociaal en ecologisch – continue te verbeteren.

MAC probeert om schadelijke materialen en chemicaliën compleet te elimineren en te vervangen door minder schadelijke methoden.

Alle MAC broeken voldoen aan de EU regelgeving voor chemicaliën (REACh). De belangrijkste leveranciers zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX.

Sinds januari 2020 koopt MAC 100% van zijn katoen als duurzamer katoen in: Better Cotton Initiative (BCI), biologische katoen, ABR: verantwoord Braziliaans katoen (ABRAPA) en Cotton Made in Africa.

BETTER COTTON INITIATIVE – BCI

Als lid van BCI ondersteunen zij duurzame katoenproductie. BCI boeren produceren op een milieuvriendelijke manier door het negatieve te verminderen; minimaliseren van de effecten van kunstmest en pesticiden. Tevens zorgen ze voor de gezondheid van water en bodem en dus voor het behoud van natuurlijke habitats.

Op zoek naar persoonlijk styling advies?

Search www.diciassette.nl

unidici
diciasette

Meld je aan als vaste klant!

Spaar voor korting € 25 cadeau, bij besteding van € 500

Blijf op de hoogte van onze activiteiten zoals modeshows, thema middagen, acties met waardebonnen aan het begin van het seizoen en start uitverkoop voor vaste klanten.

FOLLOW US

Unidici

Herenstraat 11
2271 CA Voorburg

070 – 300 00 47

Diciasette

Herenstraat 17a
2271 CA Voorburg

070 – 369 34 62

Winkelmand (0)