LADEN

Undici Diciasette

Unieke combinaties en persoonlijk advies in een ontspannen setting!

Al meer dan 20 jaar zijn Diciassette en Undici een begrip in Voorburg met een grote groep klanten die jaar na jaar de winkels opnieuw bezoeken, wat is het geheim?

Ben jij op zoek naar een nieuwe outfit en vind je het moeilijk om uit een heel assortiment kleding wat je in winkels ziet hangen die artikelen te pakken die bij jou het beste passen en ben je op zoek naar een eerlijk advies? Kom dan naar Diciassette en Undici in Voorburg. Aan het begin van de sfeerrijke Herenstraat vind je onze 2 panden praktisch naast elkaar. Onze modestylistes hebben een ruime ervaring in het combineren en stylen van klanten en modellen. Doordat wij 35 verschillende merken aanbieden zijn wij een soort kleine Bijenkorf maar dan wel met de persoonlijke aandacht en het advies waar jij naar op zoek bent. Je kunt bij ons terecht voor de beste basics, iets voor een feest of trouwerij, sportief, gekleed, homewear, noem maar op je kunt het allemaal bij ons vinden.

Met 2 winkels naast elkaar nog flexibeler!

Door ons aanbod en de manier van inkopen zijn wij zeer flexibel in het samenstellen van de juiste sets, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Wij zijn pas tevreden als jij helemaal gelukkig wordt van de set of sets die wij samen hebben uitgezocht. 

Geen verschil in beleving & service, alleen in assortiment

De merken bij Undici zijn vaker Nederlandse merken met een commerciële prijs, meer trendvolgend (niet allemaal!). Diciassette heeft wat duurdere merken, is meer trendsetter en exclusiever. Beide winkels hebben een eigen uitstraling; Diciassette is strakker, wit en ruimer en hoger en Undici geeft meer een huiskamergevoel en heeft een prachtige diepe tuin.

Voor iedere klant een unieke set kunnen creëren, waarbij exclusiviteit is gewaarborgd!

Wij kunnen je alles vertellen over de merken, de verschillende kwaliteiten, de eigenschappen van de verschillende stoffen en hoe je de kleding het beste kunt onderhouden om ervoor te zorgen dat je er lang plezier van hebt.

 

Search www.diciassette.nl

unidici
diciasette

Meld je aan als vaste klant!

Spaar voor korting € 25 cadeau, bij besteding van € 500

Blijf op de hoogte van onze activiteiten zoals modeshows, thema middagen, acties met waardebonnen aan het begin van het seizoen en start uitverkoop voor vaste klanten.

FOLLOW US

Unidici

Herenstraat 11
2271 CA Voorburg

070 – 300 00 47

Diciasette

Herenstraat 17a
2271 CA Voorburg

070 – 369 34 62

Winkelmand (0)